Till senaste kommentaren

Passar trycket till en nytillverkad dörr?

Passar era dörrhandtag i ny furudörr?

Kommentarer

 • Hej Eva,
  Absolut, inga problem! En nytillverkad dörr har troligtvis ett 40 mm stort hål där trycket och rosetten ska sitta monterad med genomgående skruv. Om din dörr ser ut så har du två allternativ:

  1.Träskruv
  Om du önskar små smäckra träskruv att fästa dina rosetter med behöver du limma fast en nyckelhålsinsats i hålet för att kunna fästa träskruven i denna. Jag länkar här till tydliga instruktioner på hur du gör detta.

  2. Genomgående skruv
  Vill du inte limma fast en nyckelhålsinsats kan du istället köpa en rosett som du kan använda med genomgående skruv. Denna rosett passar till alla våra funkistrycken med tillhörande nyckelskylt.

  Till båda alternativen skickar vi med de skruvar du behöver, båda är spårskruv den enda skillnaden du ser när du monterat trycket är att genomgående skruv har något större huvud och att det är två skruvar istället för tre.

  Vill du stället montera trycket med långskylt går det också utmärkt, då behöver du inte någon nyckelhålsinsats, och du behöver heller inte olika typer av skruvar, där har du tre allternativ, en kort, två långa varianter med olika bredd, bredare och smalare. Det är helt upp till tycke och smak vilken du gillar mest helt enkelt.

  Återkom gärna om du har några fler frågor!

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.